На Львівщині митника та двох прикордонників підозрюють у незаконному переправленні чоловіків з України

1198 0
Задокументовано чотири факти незаконного переміщення чоловіків, від яких підозрювані отримали 24 тисячі доларів США.
Фото: ДБР

Фото: ДБР

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру організатору та учасникам злочинної групи на Львівщині, які незаконно переправляли через кордон чоловіків призовного віку. Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

Зазначається, що групу створили цивільна особа та державний інспектор одного з відділів митного оформлення. Вони також залучили до своєї діяльності ще двох інспекторів прикордонної служби та одного мешканця Жовкви.

Цивільні члени групи шукали охочих незаконно виїхати за кордон і отримували від них гроші – 6 тисяч доларів США з особи, після чого отримані кошти ділили між учасниками групи.

Потім чоловіків спеціальним транспортом довозили до кордону із Польщею, де інші учасники схеми із числа посадовців митниці та прикордонників пропускали їх через кордон.

За інформацією ДБР, задокументовано чотири факти незаконного переміщення чоловіків, від яких підозрювані отримали 24 тисячі доларів США.

Членів групи підозрюють у незаконному переправленні осіб через державний кордон, вчиненому у складі організованої злочинної групи (ч.3 ст. 28, ч. 3 ст. 332 ККУ). Суд усунув фігурантів від виконання службових обов’язків та обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!