На Львівщині обрали переможця конкурсу Всеукраїнського громадського бюджету

1678 0
Бориславський парк є єдиним природним ландшафтом в центрі курортно-туристичної агломерації Дрогобич-Трускавець-Східниця.
фото: ілюстративне/варто: галицькі новини

фото: ілюстративне/варто: галицькі новини

Завершилося голосування за проєкти конкурсу «Всеукраїнський громадський бюджет Львівської області». Серед 17-ти учасників переможцем став проєкт з облаштування мотузкового парку та кінотеатру просто неба у Бориславі. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Бориславський парк площею 12,7096 га є єдиним природним ландшафтом в центрі курортно-туристичної агломерації Дрогобич-Трускавець-Східниця для розвитку сімейного та спортивного туризму. Незадіяна значна площа парку, необхідної висоти та форми дерева є ідеальними умовами для створення мотузкового парку, а рівнинна територія та велика поляна - для організації кінотеатру під відкритим небом», – йдеться в описі проекту-переможця.

Проєкт «Під відкритим небом» має на меті сприяти розвитку сімейного, рекреаційного та спортивного туризму у місті та області. На його реалізацію виділять 1 мільйон гривень.

Додамо, що участь у конкурсі взяли 19 авторів. Переможця конкурсу обирали мешканці Львівської області шляхом електронного голосування. Жителі регіону мали можливість проголосувати на онлайн-платформі Конкурсу або ж у мережі Центрів надання адміністративних послуг.

За обрані проєкти свої голоси віддали понад 10 тисяч мешканців області. Обов’язковими умовами участі було досягнення 16-ти річного віку та зареєстроване місце проживання на Львівщині. 

Нагадаємо, проведення пілотного конкурсу «Всеукраїнський громадський бюджет Львівської області» цьогоріч ініціювала Львівська ОДА. Конкурс дозволив мешканцю області у відкритий спосіб проголосувати за ініціативи на власних територіях, спрямовані на покращення життя села, міста, району та області загалом, її розвитку, комфорту, дозвілля мешканців та гостей.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!