На Львівщині оголосили тендер на ремонт ще однієї ділянки дороги Турка – Східниця

5419 0
Протяжність цієї ділянки – 12 кілометрів
Село Рибник, Google Maps

Село Рибник, Google Maps

На Львівщині оголосили тендер на ремонт ще однієї ділянки дороги Турка – Східниця протяжністю 12 кілометрів. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Дорога проходить від Нового Кропивника через населені пункти Рибник, Майдан, Головське до села Ясениця. Очікувана вартість ремонту, за словами Юрія Бучка, становить майже 230 млн гривень.

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт дороги Боберка – Бориня до майбутнього пункту пропуску. Фото

Зазначимо, що на Львівщині планують за понад 30 млн грн побудувати міст через річку Східничанка із підходами в смт Східниця. Цей міст з’єднує дороги Східниця-Пісочна та Східниця-Турка, які завершують ремонтувати. Відновлення моста має покращити логістику сполучення 4-ох районів – Турківського, Дрогобицького, Самбірського та Старосамбірського.

Також на Львівщині почали ремонт дороги загального користування Турка – Східниця. Загальна вартість робіт становить 222,7 млн гривень. Роботи виконує ТзОВ «Онур Конструкціон». 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!