На Львівщині організовують благодійний забіг, щоб допомогти 125-й бригаді тероборони

1606 0
За кошти планують придбати автомобіль для виконання бойових завдань захисниками.
Фото: androshchuk.com

Фото: androshchuk.com

У неділю, 26 червня, на території Національного природного парку «Сколівські Бескиди» відбудеться благодійний забіг гірською місцевістю Skole Trail. Захід організовує біговий клуб Shypshyna Run Club, щоб зібрати кошти на автомобіль для одноклубників та їхніх побратимів зі 125-ої бригади Сил територіальної оборони для виконання бойових завдань. 

Як повідомили у Львівській ОВА, забіг розпочнеться о 09:00 у м. Сколе в урочищі «Павлів Потік» біля місцевого озера. Шлях 15-кілометрового пробігу проходитиме туристичними шляхами національного парку на двох дистанціях – мале та велике коло, включаючи гірські вершини Лопата, Зелемінь та Даниловець. Опісля на учасників очікуватиме пікнік.

Читайте також: У Львові просять допомогти зібрати кошти на лікування десантника, який втратив дві ноги

Долучитися до благодійного заходу можуть всі охочі. Участь передбачає внесок у розмірі 200 грн (базовий) та 300 грн (бонусний). Реєстрація за посиланням. Як зауважують організатори, бонусна вартість може бути і більшою від встановленої. Різниця у коштах між базовим та бонусним внесками сформує фонд для допомоги захисникам та захисницям.

Нагадаємо, що волонтер і громадський активіст Сергій Притула оголосив збір 500 мільйонів гривень на три Bayraktar для Збройних сил України. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!