На Львівщині перекриють рух на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк. Схема об’їзду

2725 0
Коротко про головні події доби.

Перекриття дороги. Зі 07:00 25 квітня перекриють рух транспорту по мосту на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк через річку Західний Буг поблизу села Гайок, про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. Зазначається, що перекриття пов’язане з реконструкцією переправи.

Схеми об’їзду:

для легкових транспортних засобів, масою менше 5 тонн:

  • по Т-14-10 Броди – Червоноград від Радехова до Червонограда, далі по Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква до міста Великі Мости, по О160601 Рава-Руська – Гайок до селища Добротвір і до села Гайок та у зворотному напрямку;

для вантажних транспортних засобів, масою понад 5 тонн:

  • М-06 Київ-Чоп по ділянці Малі Підліски – Буськ, Т-18-06 Рівне – Млинів – Берестечко – Буськ – Перемишляни по ділянці Буськ – Лопатин, Т-14-10 Броди – Червоноград по ділянці Лопатин – Радехів та у зворотному напрямку.

Також на Самбірщині ремонтують дорогу загального користування місцевого значення С141711 Дроздовичі – Міженець – Бісковичі. Станом на зараз підрядна організація «Шляховик-Т» працює у межах населених пунктів Чижки – Биличі.

Повітряна тривога. Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу у Львівській області: о 18:26 21 квітня була загроза ракетного удару з території poсiї. На Львівщині спокійно.

Допомога аграріям. Аграріям Львівщини скерували ще 1,7 млн гривень фінансової підтримки з обласного бюджету. Члени профільної комісії ухвалили таке рішення, після того як розглянули 14 заявок від сільськогосподарських виробників. Виробники, які мають укладені договори оренди на земельні частки (паї), належним чином виплачують зарплати, ведуть прозору діяльність і сплачують податки, можуть розраховувати на фінансову підтримку з обласного бюджету.

У Лопатинській ТГ 46 домогосподарств, які приймали ВПО та провадять сільськогосподарську діяльність, отримали корми від Львівської аграрної палати.

Висадка дерев. На Львівщині висадили понад 4 тисячі саджанців сосни та дуба. Висадили їх у В’язівському лісництві. Висадку дерев приурочили до 140-річчя кафедри географії у ЛНУ імені Івана Франка. Під час акції висадили садівний матеріал з закритою кореневою системою, приживлюваність якого є майже стовідсотковою. Крім того, дерева висаджували у Родатицькому старостинстві, у Грабовецько-Дулібівській та інших громадах нашої області. Сьогодні також запланована масова висадка сіянців у межах акції «1 мільйон дерев життя».

Велоперегони на Львівщині. Сьогодні на Львівщині стартують велоперегони Zhovkva Cup Race – Чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе. У змаганнях візьмуть участь близько 200 спортсменів з 13 областей. Стежити за перегонами можна з 12:00 на фейсбук-сторінці Управління молоді та спорту Львівської ОДА та медіасервісі MEGOGO.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!