На Львівщині після зіткнення з електроопорою загинув 21-річний водій авто

24236 0
Водій не впорався з керуванням та в'їхав в електричний стовп.
Фото: ФБ/ДСНС у Львівській області

Фото: ФБ/ДСНС у Львівській області

На Львівщині сьогодні вночі водій автомобіля «ВАЗ-21099» не впорався з керуванням, в'їхав у електричний стовп. У результаті авто перекинулося, а водій загинув. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області.

Так, 15 червня, о 03:13, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що с. Фійна Львівського району на дорозі Жовква – Івано-Франкове, водій автомобіля «ВАЗ-21099» не впорався з керуванням, в'їхав в електричний стовп. Авто перекинулося, а унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій загинув.

Читайте також: Патрульні у Львові затримали водія, що п’яним скоїв ДТП і втік

Рятувальники деблокували тіло водія, що було затиснуте деформованими конструкціями автомобіля. Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, що на початку червня на автодорозі сполученням «Івано-Франкове – Жовква» неподалік селища Івано-Франкове сталася ДТП. 27-річний чоловік не впорався з керуванням автомобіля Volkswagen Jetta, внаслідок чого автівка з’їхала у кювет та перекинулася. У ДТП тілесні ушкодження отримали троє пасажирів віком 5, 7 та 8 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!