У Львові та області попередили про погіршення погоди. Водіям рекомендують бути обережними

1189 0
Сьогодні і до кінця цього тижня на дорогах спостерігатиметься ожеледиця.
фото: autoexpert.in.ua

фото: autoexpert.in.ua

За даними Львівського гідрометцентру, у Львові та області буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі 0-5 градусів тепла, а вдень 4-9 тепла. Погіршення видимості в тумані 500-1000 м. Атмосферний тиск слабо зростатиме, відносна вологість повітря істотно не зміниться.

Читайте також: Чи зникне взимку сніг. Розмова із кліматологом

У наступні дні також буде хмарно з проясненнями, дощ та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Температура вночі сягатиме від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, в вдень від 2 до 11 тепла.

Як повідомляє ДСНС України у Львівській області, зберігатиметься перший рівень небезпечності. Відтак, мешканців області закликають бути обережними та відповідально ставитись до власного життя та життя оточуючих.

Водіям транспортних засобів рекомендують бути вкрай уважними. Дотримуватись швидкісного режиму, дистанції та відмовитись від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій.

Пішоходам, своєю чергою, рекомендують бути уважними  на тротуарах. Переходити дорогу лише у визначених місцях та на дозволений сигнал світлофора.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!