На Львівщині попрощалися із Героєм України Олегом Возьним, який загинув поблизу міста Попасна

3874 0
На війні з російськими окупантами Олег Возьний загинув ще 31 березня.
Фото: Новояворівська міська рада

Фото: Новояворівська міська рада

Сьогодні, 8 квітня, Новояворівська громада, що на Львівщині, попрощалася із з захисником України 24-річним Олегом Возьним.

Читайте також: В бою за Україну загинув 36-річний герой зі Львівщини Сергій Дякунович

Олег Возьний народився у селі Старичі. Навчався у Новояворівському вищому професійному училищі за спеціальністю «столяр будівельний, тесляр». Згодом – у Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Практично з перших днів своєї офіцерської служби у складі 54 окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи з честю виконував завдання із захисту України від агресора.

31 березня 2022 року жорстока війна з російськими окупантами забрала життя українського захисника Олега. Він загинув поблизу міста Попасна.

У Героя залишилися мати Стефанія Федорівна та брат Юрій.

Нагадаємо, що 9 квітня, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, попрощаються із чотирма бійцями, які загинули на війні від рук російських окупантів – Юрієм Дадаком-Руфом, Тарасом Критом, Ярославом Кмітем та Сергієм Перхачем.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!