На Львівщині повідомили про підозру службовцю ВККС, що вимагав 2 тисячі доларів за посаду в юстиції

1181 0
Підозрюваний обіцяв посприяти у працевлаштуванні на посаду у Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції України.
Фото: lvivportal.ua

Фото: lvivportal.ua

Львівська обласна прокуратура повідомила про підозру провідному спеціалісту одного із секторів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, який вимагав хабаря за працевлаштування (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

Підозрюваний обіцяв посприяти у працевлаштуванні на посаду у Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції України. За свій вплив службовець вимагав 2 тисячі доларів США. 

Читайте також: Львівська СБУ затримала слідчого поліції на хабарі. Фото, відео

Правоохоронці не розголошують дані про затриманого на хабарі посадовця, однак, за даними ZAXID.NET, затриманий – провідний спеціаліст сектору планування та організаційної роботи секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Федір Гошовський. Він є уродженцем Львівщини. Раніше в нього провели обшуки.

Наразі вирішують питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від посади.

Нагадаємо, що напередодні заступника начальника одного з підрозділів регіональної філії «Львівської залізниці» затримали за хабар у 24 тис. грн.
 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!