На Львівщині правоохоронці викрили нарколабораторію

1838 0
Усе вилучене скерували на експертне дослідження.
фото: radiotrek.rv.ua

фото: radiotrek.rv.ua

На Львівщині викрили зловмисника, 35-річного мешканця одного із сіл Яворівського району, який організував у себе вдома лабораторію з виготовлення наркотиків. Про це повідомляє пресслужба Поліції Львівської області.

Учора, 13 серпня, під час санкціонованого обшуку виявили і вилучили хімічні препарати та реактиви, обладнання, електронні ваги, записи з переліком хімічних процесів, необхідних для виготовлення наркотичних речовин, а також готову «продукцію» – амфетамін. Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

Читайте також: Нарколог: львівські підлітки починають не з алкоголю, а зі психостимуляторів

Досудове розслідування триває, вирішують наразі питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні злочину. За скоєне йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!