На Львівщині проведуть Чемпіонат України з гірських автоперегонів

1806 0
9-10 вересня на Львівщині відбудуться фінальні змагання – 6 та 7 етапи Чемпіонату України з гірських перегонів «Львівський стандарт 2017».
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Організатори автомобільних змагань обіцяють глядачам цікаві та видовищні автоперегони. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Траси фінальних заїздів пролягатимуть територією Сколівського та Дрогобицького районів: Верецький перевал та перевал Борислав – Східниця.

Читайте також: Для зйомок фільму "Король Данило" збирають кошти. Як долучитися

Обидві ділянки мають асфальтне покриття і є зручними для облаштування безпечних глядацьких зон. Безпеку під час перегонів забезпечуватимуть місцеві патрульні поліцейські та бригади швидкої допомоги.

Урочиста церемонія нагородження переможців за підсумками двох етапів відбудеться 10 вересня у центрі Східниці – навпроти місцевої адміністрації в Амфітеатрі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!