На Львівщині призупинили роботи на дорозі біля Страдецької гори

3725 0
Також розглядають можливість альтернативних під’їздів до кар’єру.
фото: prolviv.com

фото: prolviv.com

Біля Страдецької гори призупинили роботи, де прокладали дорогу до кар’єру. Про це повідомляє пресслужба Яворівської РДА.

За підсумками наради з головою Яворівської райдержадміністрації Андрієм Шумським та головами Великопільської та Порічанської сільських рад, до кар’єру вирішили розробити альтернативні під’їзди.

Читайте також: На Львівщині збудують дворівневу розв'язку та об'їзну до Стрия

Нагадаємо, що Яворівська РДА звернулась до правоохоронних органів щодо будівництва дороги біля Страдчу. Як розповів раніше Tvoemisto.tv заступник голови ЛОДА Юрій Бучко, жодних дозволів на будівництво чи її реконструкцію компанії, яка це зараз робить, не давали. 

Натомість у ТзОВ «Керамбуд», що веде роботи поруч із Страдецькою горою, переконують, що лише ремонтують дорогу і погодження їм на це надали Порічанська сільська рада та Івано-Франківська селищна рада. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!