На Львівщині рідним загиблих Героїв вручили ордени «За мужність»

852 0
Медаллю «За військову службу» нагородили воїна Чернявського.
Фото: Бродівська міська рада

Фото: Бродівська міська рада

У Бродах рідним полеглих воїнів вручили ордени «За мужність» та медалі «За військову службу». Про це повідомила Бродівська міська рада.

Медаллю «За військову службу»  нагородили воїна Чернявського. Також матір одного з воїнів отримала грамоту від 24-ої «королівської» бригади за виховання сина, який зараз у лавах Збройних Сил та високо зарекомендував себе на службі.

Читайте також: Зеленський вніс зміни до статуту звання Героя України

Від імені Бродівської громади заступник міського голови Оксана Прокопець подякувала родинам за їхній неоціненний внесок в українську перемогу.

Нагадаємо, що 26 травня у Львові з нагоди Дня Героїв Львів започаткували церемонію нагородження відзнакою «Почесний знак Святого Юрія» посмертно захисників, що обороняли Україну з 2014 року. Перші відзнаки отримали 20 львів'ян, які загинули у війні.
 

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!