На Львівщині розширили дорогу до пункту пропуску Грушів – Будомєж

1729 0
Додаткова смуга руху дозволить суттєво розвантажити рух транспорту на під’їзді до кордону.
фото служби автомобільних доріг у львівській області

фото служби автомобільних доріг у львівській області

На Львівщині розширили автомобільну дорогу Т-14-03 Грушів – Немирів на під’їзді до контрольного пункту пропуску Грушів – Будомєж. Роботи розпочали на початку літа цього року. Для цього збудували додаткову смугу руху у напрямку КПП. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Додаткова смуга руху дозволить суттєво розвантажити рух транспорту на під’їзді до кордону.

Читайте також: На Львівщині за 16 млн гривень відремонтують міст на дорозі Мшанець - Стрілки

У ході ремонту влаштували дорожній одяг з посиленою основою на новозбудованій смузі для руху транспорту та тонкошарове покриття у два шари, загальною товщиною 2,5 см на наявній дорозі, протяжністю 3 км від КПП до кільцевої розв’язки доріг Т-14-03 Грушів – Немирів та Т-14-20 Яворів – Грушів.

Читайте також: Які дороги на Львівщині відремонтують цьогоріч за кошти облансого бюджету. Перелік

Також провели роботи із водовідведення, освітлення дороги та заходи з безпеки дорожнього руху. Крім цього, кільцеву транспортну розв’язку облаштували новим бордюрним каменем та фігурними елементами мощення.  Ремонтно-будівельні роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Вартість робіт становить орієнтовно 35 млн грн.

Нагадаємо, що на Львівщині вже повністю провели дрібний поточний ремонт доріг. Роботи тривають лише на об’єктах капітального будівництва. Також ремонтують міст на дорозі Мшанець – Стрілки. Загалом заплановані роботи планують завершити до початку листопада. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!