На Львівщині СБУ затримала чоловіка, який поширював комуністичну символіку

1426 0
Чоловік напередодні 8-го травня поширював комуністичну символіку.
Фото: СБУ у Львівській області

Фото: СБУ у Львівській області

Служба безпеки України у Львівській області спільно зі слідчими Нацполіції викрила чоловіка, який напередодні 8-го травня поширював на Львівщині комуністичну символіку. Про це йдеться на сторінці СБУ у Фейсбуці.

Читайте також: У Львові на киянина відкрили кримінал за шапку з комуністичною символікою

Стяг комуністичного тоталітарного режиму напередодні Дня пам’яті та примирення продавав мешканець Львівської області.

Символіка із зображенням одного з ініціаторів та організаторів червоного терору могла бути використана під час публічних акцій.

Читайте також: У Львові відкрили кримінал на 21-річного хлопця, який гуляв у центрі міста в футболці з СРСР

Зловмиснику готують підозру за ч. 1 ст. 436-1 (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів).

Нагадаємо, що наприкінці минулого року в одному з кафе на вулиці Валовій у Львові затримали чоловіка, на шапці якого була присутня комуністична символіка. Львів'яни повідомили у поліцію і правоохоронці вилучили шапку з кокардою, на якій зображено серп і молот у червоній зірці.

Фото СБУ Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!