На Львівщині селяни перекривають дорогу з вимогою відремонтувати трасу, про яку священник зняв кліп

2726 1
Трасу обіцяли відремонтувати, але цього року її не внесли у титульні списки ремонтів.
Фото: Роман Гром

Фото: Роман Гром

Біля траси Львів – Ужгород у Лопушанці на Львівщині стартувала мирна акція протесту з вимогою відремонтувати дорогу Стрілки – Мшанець, про яку навесні місцевий священник Роман Гром зняв кліп. Про це отець повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Ремонт прикордонних доріг на Львівщині розпочнуть у лютому наступного року

У березні у мережі опублікували кавер-відео на популярну пісню гурту Kazka, аби привернути увагу до аварійної дороги місцевого значення Мшанець – Стрілки на Львівщині. Роботи мали почали у травні-червні, однак відклали через відсутність коштів. А 5 серпня отець Роман Гром опублікував на своїй сторінці у Фейсбук ще одне відео. 

Керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло на своїй сторінці у Фейсбук пояснив, що Старосамбірська РДА не внесла у титульні списки ремонтів на 2019 рік аварійну дорогу, тож її можуть відремонтувати або наступного року, або якщо цього року виділять додаткове фінансування. Тоді в коментарі Tvoemisto.tv Роман Гром зазначав, що мешканці готові перекривати дорогу.

Читайте також: Які дороги Львівщини відремонтують у 2019 році. Перелік

Додамо, що у 2016 році відремонтували один кілометр асфальтованої частини, торік оновили ще 1,1 км. Аби відремонтувати всю протяжність дороги, за умови одного шару асфальтобетонного покриття, необхідно близько 60 млн грн.

Фото Романа Грома / Фейсбук


Читайте також:
30 Вересня, 2019 16:32
666 ... най приїздять до Львова "посидіти" по-під церквою ... мо Бог їм допоможе ... бо держава навряд чи ... от най пора[***]ть, ЩО вони державі платять і ЩО від держави хочуть ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!