На Львівщині шахраї поширюють неправдиву інформацію про нібито нові графіки відключень світла

2334 0
У деяких телеграм-каналах поширюють інформацію, що від 20 січня у Львівській області оновили графік відключення електроенергії.
Фото умовне

Фото умовне

Мешканців Львівщини попереджають про шахраїв, які поширюють неправдиву інформацію про нібито нові графіки відключення електроенергії. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«У деяких телеграм-каналах поширюють інформацію, що нібито від 20 січня у Львівській області оновили графік відключення електроенергії. Офіційно повідомляю: це брехня. Також поширюють неправдиву інформацію про нові правила відключень та відключення електроенергії по 6 годин», – каже він.

Читайте також: Який ліміт споживання електроенергії на Львівщині і що буде, якщо його не дотриматися

На Львівщині продовжує діяти графік погодинних відключень, в межах якого споживачі поділені на три групи. Зокрема, час та групу відключень можна дізнатись на офіційному сайті «Львівобленерго» – у розділі «Чому немає світла». Якщо будуть зміни, то про це повідомляють на офіційній сторінці підприємства.

Нагадаємо, що  «Львівобленерго» радить звіряти групу відключень, до якої належить будинок, із реальними вимкненнями електроенергії. Може бути помилка у самому списку від обленерго, тому його потрібно спершу перевірити на практиці. Повну версію матеріалу про те, як розібратися з графіками вимкнення електроенергії; чому її почали відключати на довший час; через що вмикають світло із запізненням та як споживачі можуть допомогти цього уникнути; чому в одній половині будинку є світло, а в другій нема, можна переглянути за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!