На Львівщині сім'я отруїлась чадним газом

1276 0
З початку року в області через отруєння чадним газом госпіталізували 67 людей, серед яких 24 дитини.
Фото: Власно.info

Фото: Власно.info

У селі Сусолів, що на Самбірщині, увечері 20 лютого від отруєння чадним газом загинуло троє людей, інформує ДСНС у львівській області.

Читайте також: «Мама викликала швидку і знепритомніла». Історії людей, які отруїлись чадним газом

Рятувальники кажуть, що повідомлення про отруєння в одноповерховому дерев’яному житловому будинку до них надійшло приблизно о 21:30. Загиблими виявилися 62-річний власник помешкання, його 62-річна дружина та їхній син 1977 року народження.

«Попередня причина отруєння – відсутність тяги в кахельній печі. Працівниками газової служби перекрито газопостачання в даному будинку. По факту події ведеться слідство», – йдеться в повідомленні ДСНС.

Загалом від початку року на Львівщині через отруєння чадним газом госпіталізували 67 людей, серед яких 24 дитини. 

Читайте також: У Львові двоє туристів померли від отруєння чадним газом. Як уберегтися

Протягом першого місяця 2021 року у Львові трапилось вже 11 випадків отруєння чадним газом, постраждали 30 людей, з яких 10 – діти. А молода пара, яка винаймала квартиру в центрі Львова, унаслідок отруєння чадним газом померла. Водночас за весь минулий рік у Львові було 52 випадки отруєння чадним газом. Причиною фахівці, здебільшого, називають те, що мешканці не дотримуються правил користування газовими приладами та самі втручаються в мережу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!