На Львівщині у ДТП травмувалися 9 людей. Серед постраждалих – діти

12318 0
В аварії потерпіли двоє дітей.
Фото: ДСНС Львівщини

Фото: ДСНС Львівщини

Учора ввечері, близько 23-ї години на автодорозі Київ-Чоп, біля с. Конюхів Стрийського району, сталася ДТП. У результаті із травмами різного ступеня у Стрийську районну лікарню госпіталізували 9 осіб, серед яких 2 дітей. Одна людина відмовилася від госпіталізації. Про це Тvoemisto.tv повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

Читайте також: Протягом року на Львівщині зменшилася кількість ДТП. Постраждалих все ж стало більше

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса «Фольксваген», 34-річний житель Чернівців, виконуючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «Фольксваген Гольф», яким керував 47-річний мешканець Закарпаття.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водії транспортних засобів, 22-річний пасажир «Гольфа», мешканець Закарпаття, а також семеро пасажирів мікроавтобуса віком 19, 25, 30, 66, 69 років та двоє дітей віком 2,5 та 4 роки – мешканці Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Читайте також: На Львівщині встановили перші камери для фіксації порушень ПДР

Усіх учасників ДТП доставили у Стрийську районну лікарню.

За фактом слідчі Стрийського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За даними поліції Львівської області, за 11 місяців цього року на території Львівщини сталося 119 ДТП саме через виїзд на зустрічну смугу. З них – 46 аварій з потерпілими, в яких загинуло 6 людей, а травмувалося – 75 осіб.

Поліція закликає водіїв стежити за дорожньою обстановкою, обирати безпечну швидкість, не відволікатися, особливо у темну пору доби.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!