На Львівщині українську мову безкоштовно вивчатимуть близько тисячі людей з інших областей

1490 0
Навчатися української мови у розмовному клубі «Говорімо українською» можуть усі бажаючі.

У Львові запрацював розмовний клуб «Говорімо українською» для внутрішньо переміщених осіб, які хочуть краще вивчити українську мову. Участь у клубі є безкоштовною. Заняття відвідувати можуть усі охочі, віком від 17 років. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Читайте також: «Говорімо українською». Для переселенців на Львівщині запрацював розмовний клуб

«Близько 1000 вимушено переміщених українців виявили бажання навчатися української мови. Справжній батальйон! З такими людьми ми точно переможемо! Бо мова має значення! Мова – фактор національної безпеки! Закриваємо небо України духовним щитом!», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Якби я змогла забути російську, була б щаслива». Історія харків’янки, яка почала спілкуватися українською

Заняття відбуватимуться у формі невимушеного спілкування на цікаві для учасників теми, що допоможе подолати мовний бар’єр та повністю перейти на українську.

Щоб зареєструватися, потрібно заповнити форму за посиланням.

Детальнішу інформацію можна дізнатися на сайті та за телефоном +38 096 690 43 01.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!