На Львівщині в озері втопилась 22-річна жінка

4196 0
Жінка мешкала у Золочеві
Фото: galinfo.com.ua (умовне)

Фото: galinfo.com.ua (умовне)

На Львівщині, в озері втопилась молода жінка. 10 липня з озера «Молодіжне», що у Золочеві водолази аварійно-рятувальної маневреної групи підняли на берег тіло 22-річної жінки. Про це інформує Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області.

Загиблою виявилась 22-річна мешканка Золочева, про зникнення якої напередодні повідомляли поліцейські Золочівського відділу поліції. Утім, згодом, як повідомив сайт Золочів.нет, із посиланням на слідчого Золочівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області Миколу Яремчука, тіло дівчини знайшли в озері, ознак насильницької смерті не виявили.

Читайте також: Озер багато не буває. Хто доглядає за львівськими водоймами

На Львівщині станом на сьогодні готовими до безпечного купання відпочивальників є 18 пляжів на 13 водоймах. Детальніше про це можн адізнатися за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!