На Львівщині весняний призов виконали на 100%

1380 0
За ухилення від строкової служби склали 105 адмінпротоколів.
Фото: Слово і діло

Фото: Слово і діло

Львівська область успішно завершила план відбору на строкову військову службу в межах весняної призовної кампанії. Планове завдання з відбору юнаків на строкову службу Львівщина виконала на 100%, повідомляє Арміяінформ.

Читайте також: Військові із Львівщини вперше представлять Україну на «Іграх воїнів» у США

Загалом, Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки ((ОТЦК та СП) відправив до Збройних сил та інших військових формувань України 655 юнаків.

«Планове завдання з відбору юнаків на строкову службу область виконала на 100 відсотків. Звісно, як і у всіх попередніх призовних кампаніях, найбільшою проблемою була неявка призовників на дільниці. Майже за три місяці на таких ухилянтів складено 105 адміністративних протоколів», – каже т. в. о. начальника пресслужби Львівського ОТЦК та СП, старший лейтенант Марія Левко.

Читайте також: Призовники на Донбасі не служитимуть. Президент підписав указ про призов у 2021 році

За її словами, також були і ті хлопці, які через релігійні чи інші переконання не можуть проходити військову службу у Збройних Силах, проте виконуватимуть свій конституційний обов’язок в організаціях, які визначить комісія з питань альтернативної невійськової служби при РДА Львівської області. Таких охочих цієї весни – 17 осіб.

Як повідомили у Львівському ОТЦК та СП, більшість призовників проходитимуть строкову військову службу в лавах Збройних сил України.

Нагадаємо, призов громадян України на строкову військову службу цього року проводять протягом квітня – червня та жовтня – грудня 2021 року. Призовні комісії розпочнуть роботу 1 квітня та 1 жовтня 2021 року відповідно.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!