На Львівщині відкриють нову вітрову електростанцію

2900 0
Електростанція «Старий Самбір-2» на Львівщині стала другою в регіоні.
фото: ua-energy.org

фото: ua-energy.org

У Старосамбірському районі Львівської області відкриють вітроелектростанцію в рамках Міжнародного економічного форуму 26-27 жовтня. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Старосамбірський район споживає 9 МВт за годину, а вітроелектростанція «Старий Самбір-2» вироблятиме 20,7 МВт. Вартість проекту становить 36 мільйонів євро.

Читайте також: Вітер змін: як за 100 кілометрів від Львова працює вітроелектростанція

Нагадаємо, 3-го листопада, під час Міжнародного економічного форуму у Львові відбулося підписання кредитного договору між ТзОВ «Карпатський вітер», Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО).

Електростанція «Старий Самбір-2» на Львівщині стала другою в регіоні. Вона передбачатиме експлуатацію шести вітрових турбін. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!