На Львівщині відремонтують частину дороги Миколаїв – Жидачів – Калуш

2242 0
Ремонтуватимуть автомобільний шлях на двох ділянках за близько 794 млн грн.
ілюстративне фото: Курс

ілюстративне фото: Курс

Служба автомобільних доріг у Львівській області оголосила тендер на ремонт дороги державного значення Т-14-19 Миколаїв – Жидачів – Калуш. Йдеться про відновлення двох відрізків автомобільного шляху загальною протяжністю понад 22 км. Як зазначається на Prozorro, наразі триває прийом пропозицій, торги мають відбутися 22 квітня цього року.

Читайте також: Мільярди «Великого будівництва» або, Чому на Львівщині першу платну дорогу побудують не скоро

У пресслужбі САД у Львівській області Tvoemisto.tv повідомили, що роботи планують провести на 1,8 км автошляху від Розвадова до Верина на ділянці км 0+085 – км 1+950. Другий відрізок на ділянці км 22+120 – км 42+700 протяжністю понад 20,5 км відремонтують від Жидачева до Журавно.

У межах ремонту планують зняти верхній пошкоджений шар асфальтобетону, влаштувати основу щебеневої суміші та два шари асфальтобетонного покриття. У межах населених пунктів влаштують тротуари та освітлення, також заходи з організації безпеки дорожнього руху – розмітка, дорожні знаки, бар’єрне огородження.

За умовами тендеру, на ремонт дороги Миколаїв – Жидачів – Калуш близько 794 млн грн. Після проведених торгів підрядник мав би розпочати роботи, та чи вдасться відновити заплановану протяжність автомобільного шляху, залежить від фінансування.

Загадаємо, за 1,7 млрд грн обласного бюджету на Львівщині відремонтують дороги місцевого та комунального значення. 

Юлія Осим 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!