На Львівщині відремонтують школи, яких пошкодило буревієм. Перелік

1065 0
Чотири школи відремонтують за майже 5 млн грн.
Photo by Ivan Aleksic on Unsplash

Photo by Ivan Aleksic on Unsplash

Чотири школи на Львівщині, які найбільше постраждали від цьогорічного літнього буревію, відремонтують. Йдеться про навчальні заклади в у селах Грімне, що у Львівському районі, Конопниця, що у Пустомитівському та Словіта, що у Золочівському районі, а також школу у місті Золочеві. Для ремонту цих шкіл, які постраждали від негоди Львівська обласна рада виділила 4,8 млн грн, повідомляє ЛОР.

Читайте також: Друга хвиля зарахувань у дитячі садки Львова. Перелік вільних місць

За словами голови комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради Володимира Квурта, покрівлю школи у селі Словіта, яка є пластиковою, батьки вже неодноразово за власні кошти латали, але після сильних дощів її треба цілком оновити. Схожі проблеми й в інших населених пунктах, відтак місцева влада звернулася із проханням про виділення коштів.

Розпочнуть ремонтні роботи у школах приблизно за місяць – після проведення тендерних процедур. Фактично до вересня триватимуть процеси виготовлення технічної документації, проведення експертиз, тендерних закупівель.

Читайте також: На львівських школах з’являться мурали на національно-патріотичну тематику

Як пояснив Володимир Квурт, роботи, які необхідно виконати в приміщеннях шкіл технічно не складні, але витрати з бюджету на суму від 600 тис. до 2 млн грн передбачають проведення тривалих тендерних процедур.

«Сподіваємося, що підприємства-переможці зможуть розпочати ремонтні роботи на початку вересня і до 5-10 жовтня завершити. Якщо все буде зроблено ретельно і належним чином, то виконавець встигне впродовж вересня виконати весь об’єм запланованого», – каже Володимир Квурт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!