На Львівщині відзначають 35-ту річницю об’явлення Богородиці. Де подивитись Літургію онлайн

2738 0
Тvoemisto.tv об 11.30 год. транслюватиме Божественну Літургію на своїх ресурсах.
Фото: risu.ua

Фото: risu.ua

У селі Грушів, що на Львівщині, відзначають 35-ту річницю об’явлення Богородиці.

У 1987 році постать Діви Марії на місцевій церкві бачили тисячі людей. Про диво розповіли тодішні засоби масової інформації. До Грушева почали приїжджали віруючі та атеїсти з усіх куточків радянського союзу та з-за кордону. Кількість відвідувачів зростала з кожним днем. Відчуваючи підтримку Небесної Матері, спраглі Бога люди почали відважно чинити опір відчайдушним потугам влади не допустити відновлення культу почитання Пресвятої Богородиці на цьому давньому відпустовому місці.

Читайте також: В Україну повернеться перша чудотворна ікона Русі, вивезена під час другої світової, – Зеленський

Об’явлення Божої Матері у Грушеві сколихнуло увесь християнський світ і стало поштовхом до духовного пробудження. Після цієї події настали легалізація УГКЦ, розпад Радянського Союзу та утворення незалежної Української держави.

З нагоди ювілею сьогодні, 8 травня, об 11.30 год., у Грушеві пройде Божественна Літургія.

Пряму трансляцію можна буде переглянути завтра об 11:00 на Фейсбук-сторінці Тvoemisto.tv та на нашому Ютуб-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!