На Львівщині впіймали шахрая. Обманював торгуючи в інтернеті

1825 0
Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

На Львівщині правоохоронці викрили зловмисника, який шахраював торгуючи у соцмережах. 30-річний мешканець Червонограда публікував оголошення про продаж, до нього звертались покупці, надсилали гроші, але товар не отримували, інформує пресслужба поліції Львівської області.      

Правоохоронці з’ясували, що 30-річний мешканець Червонограда розміщував у різних соціальних мережах оголошення про продаж товарів, зокрема взуття, якого насправді не мав.

«У травні за оголошенням звернулась жінка, з якою зловмисник домовився про продаж взуття, взявши з неї гроші в якості передплати. Товар покупчиня не отримала, а повернути перераховані кошти не змогла. За такою ж схемою чоловік ошукав ще трьох громадян, які відгукнулись на його оголошення. Жертви переказали на рахунок псевдопродавця суми від 500 до 2000 гривень», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: До затримання інтернет-шахраїв у львові залучали кордівців

Чоловіка підозрюють у вчиненні чотирьох таких злочинів.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачажє покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Правоохоронці закликають ретельно вивчати інформацію перед тим, як робити покупки у мережі. Найнадійніший спосіб розрахунку за товар, придбаний дистанційно – післяоплата, так ви зможете переконатись, що платите саме за те, що замовляли.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!