Львівщина – на другому місці в Україні за кількістю захворювань на Covid-19. Статистика

1369 0
В Україні за минулу добу виявили 20 791 випадків.

У Львові та області за попередню добу лабораторно підтвердили 1 509 нових випадків Covid-19, з них – 797 у львів'ян. Днем раніше, 23 жовтня добова кількість хворих становила 1754. 

Читайте також: Де можна вакцинуватися у Львові сьогодні. Локації, графік, вакцини

За даними МОЗ, Львівщина на другому місці за кількістю нових випадків коронавірусної інфекції.

Станом на ранок 24 жовтня у Львові та області підтверджено 172 483 випадки інфікування Covid-19, з них летальні – 4 385 випадків, в тому числі за останню добу – 13.

За оперативними даними, у стаціонарах міста перебуває 851 особа. Серед них у 819 підтверджено Covid-19, 65 осіб знаходяться у реанімації, 35 пацієнтів підключено до апаратів ШВЛ.

За останню добу до лікарень поступило 81 хворих, виписано – 13.

Читайте також: На межі життя і смерті. Що відбувається та хто платить за лікування у лікарні швидкої допомоги

В Україні за минулу добу, 23 жовтня, зафіксували 20 791 нових випадків коронавірусної хвороби. Серед хворих – 1 533 дітей та 237 медпрацівників. 

Нагадаємо, львівські медики, які приймають і лікують ковідних хворих, працюють на межі своїх можливостей. Проте, пацієнти часто нарікають і кажуть, що все лікування відбувається за власні кошти. Про те, що відбувається у ковідному відділенні Львівської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, чи достатньо медперсоналу та яку частку ковід-пакету покриває НСЗУ, читайте у матеріалі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!