На Львівщині затримали трьох чоловіків, які крали пальне з нафтопроводу

1240 0
Крадене використовували для власних потреб та продавали знайомим.
Фото: поліції

Фото: поліції

На Львівщині викрили трьох жителів Самбірського району, які викрадали пальне із нафтопроводу. Крадене використовували для власних потреб та продавали знайомим. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Читайте також: Патрульні затримали у Львові порушника комендантської години, що перебував у розшуку

Чоловіки зробили врізку у нафтопроводі, а резервуар, куди зливали та зберігали дизельне паливо, вони закопали неподалік у лісі. Після наповнення дизпаливо переливали у пластикові бочки та перевозили мікроавтобусом до місця свого проживання. За один «вихід» могли викрасти до двох тонн дизельного палива.

«Вночі з 6 на 7 серпня поліцейські затримали одного з фігурантів під час чергової крадіжки пального з нафтопроводу. Чоловік встиг наповнити резервуар двома тоннами дизпалива», — йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 8 серпня, затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Після проведення процесуальних заходів вирішуватиметься питання про повідомлення підозри і його спільникам.

Нагадаємо, суд заарештував корпоративні права та банківські рахунки білоруської паливної компанії, що причетна до фінансування агресії рф, на 20 млн грн. Прокуратура передала активи в управління АРМА.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!