На Львівщині затримали жінку, яка за 8 тисяч доларів допомагала переправляти чоловіків за кордон

4019 0
Вартість послуг для ухилянтів становила 8 тисяч доларів.
Фото: Львівська обласна прокуратура

Фото: Львівська обласна прокуратура

Львівська обласна прокуратура затримала організаторку схеми переправлення військовозобов’язаних до країн ЄС. ціна послуг становила 8 тисяч доларів. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Читайте також: Львівські поліцейські затримали чоловіка, що допомагав ухилянту перетнути кордон нібито на навчання

За даними слідства, жінка налагодила схему нелегального перетину кордону особами, що підлягають мобілізації. Фігурантка за 8 тис. доларів пообіцяла переправити військовозобов’язаного через державний кордон на підставі завідомо підробленого офіційного документу, що дає право виїхати з України в умовах воєнного стану, а саме фіктивної довідки про встановлення групи інвалідності.

Читайте також: Двоє львів’ян за 11 тисяч доларів переправляли ухилянтів за кордон

Правоохоронці затримали жінку під час отримання першої частини коштів у розмірі 1 тис. доларів. Наразі вирішується питання повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що у Львові судять відомого львівського інфекціоніста, якого затримали за спробу виїхати за кордон під час воєнного стану за 15 тис. доларів хабара. За даними сервісу «Стан розгляду справ» порталу «Судова влада України», йдеться про відомого львівського інфекціоніста Ігоря Берника.

Фото Львіської обласної прокуратури


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!