На Львівщину прибуло понад 40 тисяч доз вакцини Pfizer

1301 0
Станом на сьогодні цією вакциною на Львівщині зробили 1 482 388 щеплень.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Сьогодні, 23 листопада, на Львівщину прийшло 40 950 доз вакцини американської компанії «Pfizer». Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Вакцину внесли до списку тих, що призначені для екстреного використання ВООЗ. Comirnaty – вакцина, яка розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer.

Додамо, що станом на сьогодні на Львівщині зробили 1 482 388 щеплень, з них – 706 057 вакциною Comirnaty. Також цього тижня у Львові можна провакцинуватися чотирма доступними вакцинами. Пункти працюють упродовж дня з 9:00 до 20:00.

Нагадаємо, що раніше на Львівщину прийшло 52 500 доз вакцини американської компанії «Moderna».

Як вакцинуватися? Перед вакцинацією радять проконсультуватися із сімейним лікарем. Потім обрати найближчий Центр вакцинації, прийти з паспортом та ідентифікаційним кодом і отримати щеплення.

Читайте також: Щоб зупинити Covid-19 на Львівщині, потрібно щодня вакцинувати 25 тисяч людей

Які реакції можуть бути на вакцину? Вакцина може викликати незначні побічні реакції: слабкість, підвищену температуру, головний біль, біль у м’язах та суглобах. Однак фахівці радять не хвилюватися, бо це означає, що організм вибудовує захист від хвороби. Якщо відчуваєте дискомфорт, зверніться до сімейного лікаря.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!