На львівському Підзамчі навчали залучати ресурси на проєкти

1343 0
Серія тренінгів має за мету допомогти людям створювати та ефективніше просувати власні ідеї, кооперуватися та досягати успіху у своїх спільнотах.

У Львові пройшов перший тренінг Мануфактури проєктів «Нарешті!». Вивчали проєктний менеджмент, фандрайзинг, мережування та комунікацію. Серія зустрічей проходить у межах ініціативи «Підзамче. Нарешті!».

За словами організаторів події, Мануфактура проєктів «Нарешті!» покликана створити нову традицію взаємодії у громаді. Серія тренінгів має за мету допомогти людям створювати та ефективніше просувати власні ідеї, кооперуватися та досягати успіху у своїх спільнотах.

«Від ідеї до реалізації задуму – складний шлях. Треба вчитися взаємодіяти, щоб долати труднощі, рости над собою та розуміти інших. Приймати, що ти виграєш і тоді, коли перемагають інші. Впродовж зустрічі переконалася, що ці принципи не чужі учасникам та учасницям тренінгу», – каже співорганізаторка Мануфактури проєктів «Нарешті!» Оксана Кузенко.

Читайте також: На Підзамче взялися за створення мультимедiйного маршруту району

Учасники й учасниці тренінгу навчалися творенню проєкту від ідеї до реалізації, залученню ресурсів, написанню заявки, комунікації та мережуванню. Розповідь лекторок чергувалися з вправами. Кожен гість та гостя заходу мали свій паперовий «кабінет», де прикріплювали важливі тези.

«Було дуже цікаво. На кожній темі розглядали ті питання, з якими я і прийшла, та отримала хороші відповіді. Сподобався обмін ідеями і думками від інших людей. Тут чітко дали зрозуміти, як мені працювати, подали круті обґрунтовані думки», – розповідає учасниця тренінгу Олена Прийма.

До мануфактури проєктів «Нарешті!» триває набір охочих. Пройде ще п’ять зустрічей для п’яти різних груп – реєструватися можна за посиланням.

Зустріч та ініціативу «Підзамче. Нарешті!» організовують за підтримки Українського культурного фонду. Над ініціативою працює громадська організація «Львівський культурний центр» у партнерстві з Центром соціальних інновацій, Палацом Гната Хоткевича та офісом «Львів – місто літератури ЮНЕСКО».

Партнерська публікація 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!