На львівський виконком винесуть тариф на проїзд у 5 гривень

1937 1
У Львівській міській раді відбулась нарада з перевізниками, які забезпечують сферу пасажирських перевезень у Львові.
фото Олександра Шутюка

фото Олександра Шутюка

Під час наради Сергій Бабак, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства, повідомив, що вже подані документи в Антимонопольний комітет щодо коригування тарифу на проїзд. Львівська міська рада готова погодитись на компромісну ціну – не вище 5 гривень, інформує прес-служба ЛМР.

Під час зустрічі Олег Партика, в.о. начальника управління транспорту, повідомив, що близько 20-30% GPS-трекерів не працюють коректно. До прикладу, за даними моніторингу, який провели працівники управління, сьогодні зранку на маршрутах у місті працювало 528 автобусів, а дані GPS-трекерів показують значно меншу кількість. Відтак, перевізникам доручили відновити роботу GPS-трекерів та найближчим часом провести заміну зношених елементів.

Також Львівська міська рада підтримує ініціативу щодо проведення фахового дослідження пасажиропотоку незалежною експертною фірмою.

Читайте також: Пасажиропотік у Львові так і не дослідили

Сергій Бабак зазначив, що перевізники зобов’язані стовідсотково забезпечити виконання перших та останніх рейсів, адже на «Гарячій лінії міста» є чимало звернень мешканців на роботу маршрутів у ранковий та вечірній час.

За його словами, подані документи в Антимонопольний комітет щодо коригування тарифу на проїзд. Після розгляду, рішення буде винесено на засідання виконавчого комітету. Однак, місто не погоджується на коригування вище 5 грн. «Але обов’язково має бути покращення якості послуг», – додав він.

Читайте також: Відрізані від Львова. Як ремонт Личаківської спричинив колапс у Винниках

«Антимонопольний комітет перевіряє порядок підготовки документів щодо корегування тарифу і приведення його до економічно обґрунтованого. Ми чекаємо на його рішення, після чого будемо виносити це питання на розгляд виконавчого комітету», – повідомив Сергій Бабак.

Нагадаємо, з 15-го листопада до 21-го січня 2018-го року закрито для руху громадського і приватного транспорту відтинок вулиці Личаківської між Круп’ярською та Черемшини у зв’язку із ремонтом. Через перекриття 9 автобусних маршрутів курсують зі змінами


Читайте також:
29 Листопада, 2017 13:53
пасажир Як завжди все в цій міській раді. Ніякої конкретики. Яким має бути покращення послуг, коли воно має бути, хто відповідальний за контроль якості? Які покарання за недотримання контролю.
Говорять ні про що от і маємо ніщо. За покращення послуг можливе збільшення траифу. Чомусь тариф на конкретну суму готові збільшувати, а послуги абстрактно покращувати.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!