На Личаківській буде новий ЖК, а забудовник має долучитися до облаштування скверу. Візуалізація

2813 0
Кількість квартир та паркомісць становить 35 і 29 відповідно.
візуалізація з презентації під час виконкому лмр

візуалізація з презентації під час виконкому лмр

На вулиці Личаківська у Львові збудують житловий комплекс із підземним паркінгом, а також мають облаштувати новий громадський простір у цьому районі. Відповідне рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво на Личаківській, 205, 207 погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 26 січня.

«За цими адресами пропонують облаштувати житлову забудову вулиці Личаківської, продовжуючи ряд такої масштабності в бік центральної частини міста. Маємо там вже сформовані обʼєкти комерційні – і офісні, і торговельні. Під лінію цих обʼєктів пропонують, зокрема сформувати чотириповерхову будівлю, а 5-ий поверх буде із відступом – таким даховим поверхом. Будемо мати тут активний перший поверх, звичайно, підземний паркінг та громадський простір», – сказав під час засідання виконавчого комітету головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Читайте також: У Львові закрили ресторан «Шекспір», який функціонував близько 17 років

Кількість квартир та паркомісць становить 35 і 29 відповідно.

Окрім цього, забудовник підтвердив бажання фінансово долучитися до розвитку інфраструктури поблизу майбутньої забудови. Йдеться, імовірно, про облаштування скверу та громадського простору із мистецькими елементами.

Додамо, містобудівні умови та обмеження отримало ТзОВ «Л-207», що зареєстроване на вул. Личаківська у Львові у 2021 році. За даними аналітичної системи Youcontrol, кінцевими бенефіціарними власниками є: Петро Мамут, Віталій Сулима та Марко Ткач.

Ольга Коваль 

Візуалізація із презентації на виконкомі ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!