На Личаківському кладовищі вшанували пам’ять полеглих захисників. Фоторепортаж

2392 0
Опісля покладанням квітів та лампадок вшанували пам’ять усіх, хто спочиває на полі почесних поховань №67 та №76.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У вівторок, 6 грудня, українці відзначають День Збройних Сил України. З цієї нагоди на Личаківському кладовищі вшанували пам’ять полеглих героїв, які віддали своє життя у боротьбі за вільну та незалежну Україну.

Захід розпочався з Марсового поля. Опісля покладанням квітів та лампадок вшанували пам’ять усіх, хто спочиває на полі почесних поховань №67 та №76.

Учасники заходу також долучилися до спільної поминальної молитви.

Крім того, 6 грудня, місто вручило подяки військовим з різних частин та установ. З нагоди Дня Збройних Сил України відзначено: військових Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного; військових частин: А 0780, А 2166, А 4324, А 0284, А 7391, А 7392, А 7394, А 7393, А 7390, А 1587, А 0363, А 2196, А 1666; Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки; Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Нагадаємо, 6 грудня українці відзначають День Збройних Сил України. У цей день у Львові відбудуться урочисті заходи з відзначення 31-ї річниці створення ЗСУ. Саме цього дня 31 рік тому парламент ухвалив Закон України «Про Збройні Сили України».

Антоніна Костик

Фото: Твоє місто, Іван Станіславський

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!