Київ

На найближчому засіданні Київрада розгляне план реконструкції промзони на Воскресенці

708 0
Крім того, 18 травня Київрада розгляне чергову хвилю перейменувань вулиць столиці.
Візуалізація ЖК Freedom

Візуалізація ЖК Freedom

18 травня Київрада розглядатиме реконструкцію частини промрайону Воскресенський та низку земельних питань. Про це свідчить проєкт порядку денного засідання міської ради.

Депутати розглянуть Детальний план території — реконструкції частини промрайону Воскресенський у Дніпровському районі.

Це промзона біля залізничної станції Київ-Дніпровський, у межах Броварського проспекту, проспекту Георгія Нарбута, проспекту Алішера Навої, вулиці Райдужної, вулиці Пантелеймона Куліша. Водночас проєту ДПТ у публічному доступі немає.

Раніше ЗМІ повідомляли, що йдеться про житлову забудову 115,9 га землі. Зокрема, хочуть дозволити будівництво нового житлового комплексу із восьми будинків на території бази АТ «Київметал» та легалізацію ЖК Freedom від «Київміськбуду».

Також депутати голосуватимуть питання про передавання в оренду будинку Осипа Родіна на Гончара, 71 ТОВ "Арікс" для експлуатації та обслуговування багатофункціонального комплексу.

Раніше Мапа реновації застерігала, що садибу може поглинути будівництво ЖК Franklin Concept Housе».

Також рішенням Київради  ТОВ «Столиця» може отримати в оренду ділянку на Михайлівській, 18, 18-В, для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель, вид цільового призначення землі під ним: «для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель...».

Крім того, 18 травня Київрада розгляне чергову хвилю перейменувань вулиць столиці.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!