На Новому Львові планують збудувати нову вулицю

7832 0
Необхідність нової вулиці пояснюють активною забудовою колишнього заводу «Полярон».
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Вулиці Луганську та Угорську, що у районі Нового Львова, планують з’єднати новою вулицею. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець. 

Читайте також: На Сихові планують збудувати нову вулицю

У п’ятницю, 24 січня, ЛКП «Львівавтодору» мають надати функції замовника на проєкт вулиці. За словами Олександра Одинця, необхідність прокласти цю вулицю виникла через активну забудову мікрорайону, зокрема території колишнього заводу «Полярон».

Міжквартальну вулицю обіцяють запроєктувати відповідно до чинних норм ДБН із мережами, освітленням та тротуарами та підвищеними пішохідними переходами. Інші технічні характеристики вулиці мають визначити на етапі проєктування.

Читайте також: Вулиці Творчу та Пластову планують з’єднати новою вулицею

Нагадаємо, що згідно з детальним планом території, територію колишнього заводу «Полярон» мають перетворити на новий район змішаної житлово-комерційної забудови.

Вікторія Ейсмунт




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!