На новорічні свята у Львові оштрафували 67 авто за неналежне паркування

1175 0
Напередодні «Львівавтодор» дозволив паркуватися на відкритих майданчиках.
фото: glavcom.ua

фото: glavcom.ua

За минулі вихідні, у період з 30 грудня до 1 січня, у Львові зафіксували 67 порушень правил паркування. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«За минулі вихідні наші працівники відділу оперативного реагування зафіксували 67 порушень правил дорожнього руху. З них 17 випадків – це паркування на пішохідних переходах та біля пішохідних переходів, 27 випадків – паркування на заборонених місцях, та 23 випадки – паркування на смузі для руху транспорту (ринок "Привокзальний")»,  – повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: В Україні запрацював дорожній фонд

Нагадаємо, на початку грудня минулого року у міській раді заборонили паркування на кількох центральних вулицях міста та почали посилено евакуйовувати авто. На період свят ЛКП «Львівавтодор» дозволив безкоштовне паркування на відкритих паркінгах у зв’язку із технічними роботами на майданчиках.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!