На об'їзній Львова зіткнулись дві вантажівки, один з водіїв загинув

3629 0
За попередньою інформацією водій автомобіля «МАН» в'їхав у вантажівку, яка зупинилась на дорозі з технічних причин.
Головне управління Нацполіції Львівщини

Головне управління Нацполіції Львівщини

На об’їзній Львова, поблизу села Пасіки Зубрицькі, зіткнулись дві вантажівки. Унаслідок ДТП один з водіїв загинув на місці. Про це інформує Головне управління Нацполіції Львівщини.

Як повідомляють правоохоронці дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 19 лютого, близько 03.30, на об’їзній дорозі Львова поблизу села Пасіки Зубрицькі.

За попередньою інформацією водій вантажного автомобіля «МАН», 51-річний мешканець Рівненської області, здійснив зіткнення з вантажівкою «ДАФ», нею керував 26-річний житель Івано-Франківська. Вантажівка з технічних причин зупинилася на дорозі. Правоохоронці зазначають, що водій «ДАФ», встановив дорожній знак «аварійна зупинка».

Внаслідок ДТП від отриманих травм водій автомобіля «МАН» помер на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


ТЕГИ: аварія, ДТП

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!