На об’їзній Львова зіткнулися чотири автомобілі

2465 0
Причина ДТП – недотримання дистанції.
Фото: 1NEWS.COM.UA

Фото: 1NEWS.COM.UA

На об’їзній Львова трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди. Йдеться про західний обхід Львова, де вранці, близько 11:00, зіткнулося чотири автомобілі. Потерпілих унаслідок аварій нема. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

На місці аварії склали два протоколи, зокрема на водія Chevrolet Cruze 1986 року народження та водія ЗАЗ-11055 1994 року народження. Також у ДТП потрапили автомобілі Skoda Superb та BMW X5. Причина ДТП – недотримання дистанції. 

Читайте також: Укрзалізниця призначає регіональний експрес Чернівці – Львів

Патрульні на ділянці організували реверсний рух.

Ольга Коваль
_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!