На перехресті Колумба – Тракт Глинянський у Львові реорганізували рух

3852 0
Також заборонили паркування на вул. Личаківській, від вул. Пасічної до вул. Яловець.
Фото: google maps

Фото: google maps

На перехресті вулиць Колумба та Тракт Глинянський у Львові реорганізували рух. Про це повідомили у Личаківській районній адміністрації.

Читайте також: Яким може бути квазі-кільце на Пасічній – Личаківській. Схема

На вулиці Колумба запровадили реверсний рух: із 23:00 до 14:00 дозволений рух від вулиці Тракт Глинянський до вулиці Ніщинського, а з 14:00 до 23:00 дозволений рух від Ніщинського до Тракту Глинянського.

Водночас, при виїзді на вул. Тракт Глинянський з вул. Колумба дозволений поворот праворуч та ліворуч. Ділянка вул. Тракт Глинянський, від вул. Голинського до вул. Колумба, що раніше була односторонньою, тепер буде з двостороннім рухом. Для лівого повороту працівники Личаківської РА нанесли дорожню розмітку 1.4, що позначає ділянку доріг, де заборонена зупинку.

Також заборонили паркування на вул. Личаківській, від вул. Пасічної до вул. Яловець. Місце зупинки перенесли у кишеню для паркування.

Ці заходи, як раніше говорив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець, тимчасові, і оскільки під час реконструкції перехрестя планують побудувати кільце та додати ще одну смугу руху на Личаківській. Це, на його думку, допоможе вирішити проблему заторів на Личаківській та Пасічній. Поки що ж на перехресті Колумба – Тракт Глинянський нанесли нову розмітку, так звану «вафельницю», аби авто не перешкоджали тим, хто виїжджатиме з вулиці Колумба.

Читайте також: Наприкінці вулиці Личаківської реорганізують рух. Схема

Нагадаємо, такі зміни затвердили на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху ще 4 грудня торік.

Додамо, що після того, як відремонтували вулицю Голубця, що є сусідньою Колумба, автомобілі почали об’їжджати нею затори на Личаківській. Це спровокувало спротив мешканців, адже вулиця призначена для пішохідного руху. Пізніше міська комісія з безпеки дорожнього руху вирішила заборонити рух вулицею та встановити знаки «житлова зона» та реорганізувати рух на сусідніх вулицях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!