На Підзамчі відновили дитячий майданчик. Фото

3149 1
У Львові в межах проекту «Ревіталізація Підзамче» відновили дитячий майданчик на перехресті вулиць Жовківської та Остряниці. Ця локація була відібрана до участі у проекті навесні цього року. Ідея з відновлення саме цього майданчика зібрала рекордну кількість голосів під час відбору об’єктів для відновлення. Місцеві мешканці разом з архітекторами проекту на спільних зустрічах працювали над розробкою концепції нового майданчика, вносили свої пропозиції та зауваження по облаштуванню простору.
Фото Інституту міста

Фото Інституту міста

Роботи на майданчику розпочались у середині серпня. Одним з завдань для архітектора проекту стало поєднати набір стандартного обладнання, передбаченого, і побажання мешканців створити «нетиповий» майданчик для наймолодших, інформує Інститут міста.

Цього досягнуто за допомогою поєднання поверхонь, які відрізняються на дотик і по кольору – газон, дерев’яний спил, дрібний річковий камінь, бруківка тощо. Також були додані такі нестандартні елементи як кольорова «стежка», що складається з кількох лазанок-підйомів та лазанка-купол. Розпис на торцевій стіні будинку виконали художники з мистецької формації Kickit Art.

Мешканці навколишніх будинків самі долучалися до робіт на майданчику – брали участь у прибиранні, демонтажі обладнання, фарбуванні огорожі тощо. Роботи на самому майданчику тривали три місяці та коштували 170 тис. грн.

Читайте також: Як виглядатимуть оновлені подвір'я на Підзамчі?


Читайте також:
2 Грудня, 2014 13:14
Львівянин А на вул. Лисенка дитячий майданчик зруйнували будівельники!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!