Коли завершать ремонтні роботи на площі біля пам’ятника Шевченку

1569 0
Ремонтні роботи на проспекті Свободи біля пам'ятника Шевченку – вже на завершальній стадії.

Останню партію граніту, яка необхідна для завершення мощення, робітники планують привезти на площу завтра, 23 листопада. Також там будуть встановлені пандуси з перилами, а за пам’ятником Шевченку – продовжена велодоріжка. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«На вихідних нам привезли 140 квадратних метрів гранітної плитки. Тому ремонтні бригади працювали в суботу і неділю. Також завтра очікуємо на останню партію граніту, яка необхідна для завершення мощення площі. Усі ремонтні роботи плануємо завершити до 10 грудня», – розповів Андрій Зозуля, в.о. голови Галицької РА.

Читайте також: На Львівщині відремонтують дві дороги за майже 90 млн гривень

Окрім того, Галицька районна адміністрація планує розпочати заміну тротуарів по периметру площі. За словами Андрія Зозулі, наступного року буде проведено капітальний ремонт тротуарів довкола площі – з лівого і з правого боку, а також перед «Гранд Готелем».

«Коли подивитися на площу біля пам’ятника Шевченкові в комплексі, то бачимо, що в поганому стані є допоміжні тротуари вздовж площі. Тому, плануємо зняти стару плитку і виложити нову, з такого граніту, яким викладені тротуари на пр. Свободи. Ці роботи плануємо виконати наступного року», – додав Андрій Зозуля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!