На площі Ринок «!Фест» орендуватиме приміщення за рекордно високою ціною

3216 0
Під час торгів ціна зросла у п’ять разів.
Фото: fest.lviv.ua

Фото: fest.lviv.ua

Львівська фірма «Бізнес-центр Лемки» зі структури холдингу «!Фест» виграла аукціон та орендувала приміщення на площі Ринок за понад 375 тис. грн у місяць.

Джерело: Управління комунальної власності Львівської міської ради

Йдеться про приміщення 31,7 м²  у центрі Львова на площі Ринок, 11, де зараз знаходиться кафе-бар «П’яна вишня». Аукціон відбувся 25 травня. Участь взяли три підприємці. Стартова орендна плата становила 69 831,34 грн за місяць, під час торгів ціна зросла до 375 555 грн.

«Приміщення на площі Ринок, 11 орендували за безпрецедентну суму - 375 555 гривень! Це максимальна орендна плата, яка виходила в ході торгів. У аукціоні на платформі Prozorro.Продажі взяли участь 3 підприємців, але боротьба була запеклою. У підсумку попередній орендар скористався своїм переважним правом на продовження договору оренди. Але завдяки конкуренції вартість активів зросла у 5 разів», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львів'яни обговорюють «П'яну вишню» у Стрийському парку. Чому мешканці проти і що кажуть у холдингу

Під час торгів ціна зросла у п’ять разів. ТзОВ «Бізнес-центр Лемки» стало переможцем аукціону, адже запропонували найбільшу суму, та отримали право на продовження оренди – на п’ять років. 

Згідно даними YouControl, ТзОВ «Бізнес-центр Лемки» зареєстроване у Львові. Основний вид діяльності – обслуговування напоями. Засновником «Бізнес-центр Лемки» є «Холдинг емоцій «!Фест», а власниками – львівські підприємці Андрій Худо та Дмитро Герасімов. Зазначимо,  «Холдинг емоцій !Fest» – львівська мережа, яка об'єднує два десятки ресторанів, пивоварню, пекарню, будівельну компанію, видавництво, бренд одягу, магазини сувенірів, крамниці.

Нагадаємо, нещодавно у Стрийському парку у відреставрованій ротонді відкрили заклад «П'яна вишня», який львів’яни активно обговорювали у соцмережах. За словами мешканців, у таких публічних місцях недоречно створювати заклади із алкоголем. У відповідь на невдоволення мешканців у «П'яній вишні» відповіли, що холдинг не порушує українського законодавства, дотримується вікового цензу та сплачує усі податки державі. Окрім того, холдинг виконує усі вимоги аукціону. Цю ротонду, площею 44,5 кв.м, здали в оренду торік за 165 101 грн. Раніше тут був павільйон кондитерської фірми Sarotti, акції якої належали Nestlé.

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!