На площі Ринок виставили знищену Збройними Силами України російську техніку. Фоторепортаж

2671 0
До того виставка мандрувала по Європі.
фото івана станіславського/твоє місто

фото івана станіславського/твоє місто

На площі Ринок виставили знищену Збройними Силами України російську техніку.  На завтра, 11 серпня, запланували відкриття виставки «Вистоїмо, переможемо!». Вхід буде безкоштовний. До того виставка мандрувала по Європі.

На експозиції представили: російський танк Т-72, самохідні артилерійські установки 2С1 «Гвоздіка» та 2С19 «Мста-С», ракетно-зенітний комплекс «Бук» та протитанковий ракетний комплекс «Штурм» (на базі МТЛБ).

Читайте також: У центрі Львова «Львівський лицар» влаштував акцію на підтримку ЗСУ. Фото, відео

 
 

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни компанія deep3dstudio, яка створює цифрові копії людей для фільмів, кліпів та іншого візуального контенту, почала окремий проєкт, перетворюючи підбиті танки, БМП і вантажівки окупантів на колекцію віртуальних трофеїв. Згодом планують продати на аукціоні та спрямувати зібрані кошти на потреби української армії. Tvoemisto.tv відвідало студію в її тимчасовій локації у Львові, куди підприємці перевезли своє обладнання зі столиці на початку війни, детальніше про це читайте за посиланням

Фото Івана Станіславського/Твоє місто


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!