Київ

На Позняках продовжують облаштовувати парк «Срібний кіл». Деталі

720 0
Першу чергу облаштування зеленої зони планують завершити наступного року.
Фото: КМП

Фото: КМП

У парку «Срібний кіл» тривають роботи з облаштування першої вхідної групи парку зі сторони вулиці Срібнокільської. Про це інформують в ініціативі «Парк Срібний Кіл».
 
«Будуються підпірні стінки для самої вхідної групи та для прогулянкової доріжки, яка в фіналі має «замкнутися» навколо озера», – розповідають в ініціативі.
 
Днями на об'єкт виїжджали з перевіркою декілька виїзних нарад за участі Голови ГО «Парк Срібний Кіл» та депутата Київради Григорія Маленка, гендиректора КО «Київзеленбуд» Олексія Короля, голови Дарницької РДА Миколи Калашника та представників підрядної організації.
 
Як зазначалося раніше, задля максимального пришвидшення реалізації парку та зменшення фінансового навантаження на бюджет міста залучатимуть кошти бізнесу, який візьме на себе частину фінансування. Це зокрема стосується облаштування окремих майданчиків в рамках проєкту парку.
 
 
«Найближчим часом плануємо оголосити про домовленість з першою (точно не останньою) соціально відповідальною компанією, яка погодилась взяти на себе облаштування декількох майданчиків. Будемо й далі рухатись в цьому напрямку», – наголосили у ГО.
 
 
 
 

Нагадаємо, на столичних Позняках почали будівельні роботи в парку «Срібний кіл». Зона відпочинку площею у 7,54 гектара розташовуватиметься біля озера Срібний кіл між станціями метро «Осокорки» та «Позняки». Будівельні роботи відбуватимуться у шість черг. Наразі розпочаті та виконуються роботи першої черги облаштування зеленої зони, які планують завершити влітку 2024 рокуЗагалом на облаштування зони відпочинку витратять майже 9,3 мільйона гривень. Детальніше про проєкт будівництва парку ми писали у попередньому матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!