На Ратуші вивісили банер «Досить компромісів з ворогом». Хто ініціатор і за чиї гроші

2038 0
Мер повісив на адмінбудівлі банер, не запитуючи думки депутатів.
Фото: Оля Шведа

Фото: Оля Шведа

На львівській Ратуші сьогодні, у день візиту президента Володимира Зеленського, вивісили банер «Досить компромісів з ворогом». Про це повідомляє кореспондент Тvoemisto.tv.

Вранці міський голова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбук опублікував фото банеру і прорекламував у ньому «Самопоміч», зазначивши, що теперішня політика поступок перед окупантом є капітуляцією і їй треба покласти край.

Оскільки банер без підпису, Тvoemisto.tv вирішило дізнатися, за чиї кошти друкували банер і чию позицію висвітлює – мера, міськради, партії «Самопоміч» чи громади Львова.

Як пояснив у коментарі Тvoemisto.tv керівник департаменту «Адміністрація міського голови» Львова Євген Бойко, банер є ініціативою міського голови і його позицією. За його словами, виготовлення банера мер оплатив сам, а позиція інших депутатів йому невідома.

«Якщо хтось з депутатів скаже йому, що не підтримує цієї позиції, він зробить окреме повідомлення, що відповідна фракція не підтримує таку позицію», – прокоментував Євген Бойко.

На уточнююче запитання щодо вартості банера у пресслужбі Львівської міськради не відповіли.  

Читайте також: У Львові перед приїздом Зеленського з’явилися борди Козицького «Я підтримую президента»

Зазначимо, що у Львові перед приїздом Зеленського з’явилися борди «Я підтримую президента». На бордах зображений голова Львівської ОДА Максим Козицький та кандидат на посаду голови Львівської ОТГ від «Слуги народу» Тарас Кльофа. 

Нагадаємо, що сьогодні, 17 вересня, на Львівщині із робочим візитом перебуває Володимир Зеленський. Вранці він взяв участь у відкритті військових навчань «Репід Трайдент-2020» на Яворівському полігоні. У Львові він відвідав SoftServe, де зустрівся із представниками бізнесу, а тоді у Митрополичих садах представив свою команду на місцевих виборах та стратегію розвитку Львівщини.

Вікторія Савіцька

Фото Ольги Шведи

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!