На ремонт доріг на Львівщині у 2019 році витратять понад мільярд гривень

3768 0
Із Дорожнього фонду Львівщині нададуть майже 729 млн грн.
Фото: dorig.net.ua

Фото: dorig.net.ua

У обласний бюджет Львівщини на 2019 рік заклали понад мільярд гривень для департаменту дорожнього господарства та інфраструктури. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Читайте також: Що отримає Львівщина від першої платної дороги

Зокрема, на ремонт доріг передбачили 1,09 млрд, включно із загальним фондом 370 млн грн та спеціальним – 729 млн грн (Дорожній фонд). Ці кошти спрямують на ремонт та утримання дорожньої мережі, а також на організацію безпеки дорожнього руху. Загалом загальний фонд цього року ріс на 32,8 млн гривень, що на 9,7% більше, ніж торік.

Із Державного дорожнього фонду обласному бюджету нададуть субвенцію 729 млн грн на фінансування будівництва, реконструкції, ремонт та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у містах та селах.

Читайте також: Експерименти над дорогами Львівщини. Хто і за скільки їх ремонтує

Додамо, що торік у ремонт та утримання доріг Львівської області вклали понад 2 млрд гривень включно із дорогами державного значення. Загалом у 2018 році на Львівщині відремонтували 426,5 км доріг. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!