На ремонт дороги Садковичі – Чернихів витратять 52 млн грн

3404 0
Загалом планують відремонтувати 10 кілометрів дороги.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На автомобільній дорозі Садковичі – Чернихів, що у Самбірському районі працює дорожня техніка. У планах відремонтувати 10 кілометрів, вартість робіт складає 52 млн грн, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: Які дороги на Львівщині ремонтуватимуть у 2021 році. Перелік

За словами заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка, до кінця червня усі роботи мають завершити.

«Підрядники запевнили, що роботи завершать до кінця червня і відкриють дорогу для проїзду. На сьогодні, розпушили старе покриття та влаштовують основу щебенево-піщаної суміші», – каже Юрій Бучко.

Дорога, яку зараз ремонтують, сполучає дві державні магістралі Львів – Самбір – Ужгород та Мостиська – Самбір – Борислав. Вона пролягає через 10 населених пунктів і дозволить водіям без в’їзду в Самбір рухатись в сторону Рудок та інші населені пункти. Її ремонт практично на годину зменшить час  в дорозі.

За словами Юрія Бучка, також цього року розпочнуть ремонт дороги Острів-Луки, яка є продовженням вищезгаданого напрямку. Наразі тривають тендерні процедури. На її ремонт скерували 5 млн грн.

Читайте також: «Велике будівництво». Звідки йдуть гроші на ремонт доріг Львівщини

Щодо гірських доріг у Самбірському районі, а саме капітального ремонту Турки – Східниці та Турки – Лопушанки, то техніка на цих напрямках запрацює влітку.

Також, як запевнив, Юрій Бучко, невдовзі відновлять роботи на автошляхах Стрілки – Новий Кропивник та Бориня – Боберка.

Нагадаємо, за 104 млн гривень у першому півріччі 2021-го запланували провести поточні та капітальні ремонти на умовах співфінансування автошляхів місцевого значення та комунальної власності. Ще 891,5 млн гривень для ремонту доріг місцевого значення на Львівщині надійдуть з Державного дорожнього фонду. За ці гроші відремонтують дороги у гірських регіонах області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!