На ремонт території і спортмайданчик в реабілітаційному центрі в Брюховичах оголосили тендер на 2,1 млн грн

1056 0
В центрі проводитимуть реабілітацію військових у межах проєкту «Незламні».
Візуалізація реабілітаційного центру в Брюховичах / з виконкому ЛМР

Візуалізація реабілітаційного центру в Брюховичах / з виконкому ЛМР

Перше територіальне медичне об’єднання Львова на понад 2,1 млн грн оголосило тендер на капітальний ремонт території і облаштування спортивного майданчика для пацієнтів реабілітаційного центру на вул. Івасюка, 74 в Брюховичах. Тендер оголосили 21 квітня, а кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 29 квітня.

За 2 113 383 грн мають виконати підготовчі роботи, влаштувати покриття спортмайданчика, урни, лавки, а також тренажери (тренажер для м’язів та рук, жим від грудей, інклюзивний велотренажер тощо).

Нагадаємо, що йдеться про реабілітаційний центр в Брюховичах, для якого 4 січня цього року обрали переможця Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на проєктну пропозицію центру. У межах конкурсного проєктування учасники пропонували рішення щодо реконструкції цієї будівлі. Як має виглядати реабілітаційний центр – дивіться тут.

Читайте також: Стало відомо, як виглядатиме реабалітаційний центр в Брюховичах

Зазначимо, що мова про реконструкцію наявної будівлі, де було розташоване відділення реабілітації хворих інфарктом міокарда Міської комунальної лікарні №7 в Брюховичах, з надбудовою третього поверху та добудовою частини приміщень. Нежитлові будівлі лікарні виконком ЛМР передав у власність Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги у серпні 2021 року. 23 грудня 2021 року їх приєднали до першого медичного об’єднання Львова «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги». Тоді там мали реабілітувати людей після коронавірусу. 

Зараз же реабалітаційний центр в Брюховичах стане частиною Національного реабілітаційного центру «Незламні», у якому планують щороку надавати допомогу 50 тисячам українців. Крім протезування, йдеться про фізичну, психологічну та соціальну реабілітацію військовим, українцям, які отримали травми внаслідок війни та іншим пацієнтам. 

11 квітня у Львові відкрили новий корпус «Незламних». Його створили на базі старого корпусу поліклініки Першого медобʼєднання. З початку повномашстабного вторгнення росії в Україну у реаблітаційному центрі отримали допомогу вже 13 тисяч осіб.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!